maanantai 29. heinäkuuta 2013

Näihin - ja muihinkin - kysymyksiin antavat vastauksen Espoon Björn Ulvaeus ja Mäntsälän Benny Andersson.

Polttava kysymys kuuluu tietysti myös: Miksi Nivala lähti Egyptiin? Oliko mies hengenvaarasa? Ajoiko hän Espanjan turmajunaa?

Ja ai niin! Mäntysaaren Vinyyliodysseia etenee! Nyt on soitinta ja vahvistinta ja kaiuttimia, kiitos isän ja Nivalan! Siis biologisen isän, ei Isän Jumalan, jonka olemassaoloon ei M-saari usko.

Abba: The Album on aivan käsittämättömän hieno levy, kuten myös Rumours Fleetwood Macilta, LIve in San Quentin Johnny Cashilta, Stars Aligned Von Hertzen Brothersilta ja CMX:n Kolmikärjen veljeskunta -boksi. Nämä siis vinyyleinä.

Flow tulee myös, sitä on mukava odottaa.




keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Espoon Mark Lanegan ja Greg Dulli pureutuvat tietysti viikon puhutuimpaan tapaukseen musiikkimedian ankkalammikossa: Onko Mervi Vuorela oikeassa sanoessaan, että naisjäsenistä koostuvat rockbändit ovat paskoja?

Myös suuri vinyyliprojekti etenee, eikä vähiten konsulttina toimivan herra Nivalan ansiosta. TOSIN on sanottava, että samainen konsultti haksahti suurimpaan nykyaikamme huijauksista: Hän osti mokkulan geelitukalta.

Myös livetallenteet puhuttavat. Mikä on maailman paras keikka-dvd? Milloin niitä katsellaan? Miten? Mitä yhteistä on Pink Floydin ja Anatheman dvd:illä?

Levyistä ihaillaan vanhoja partoja: Tarkemmassa käsittelyssä Esa Pulliainen & C-Combon sekä John Fogertyn albumit. Vähän myös Pet Shop Boys.


maanantai 1. heinäkuuta 2013

Kyllä, ensimmäistä kertaa Mäntysaari ja Nivala -podcastin historiassa Espoon Noah Baumbach ja Greta Gerwig pääsivät fyysisesti samaan paikkaan tallentamaan muminaansa internetin ahnaille korville nautittavaksi.

Teemana siitä syystä kesäiseen iltaan sopiva humaltuminen, kolmen erilaisen alkoholijuoman voimin.

Keskustelua käydään muun muassa siitä, onko Rock the Beach festivaali, ja jos ei ole, niin mikä on?

Viimeksi palvottiin Jussi Jaakonahoa, nyt avataan Teemu Brunilan persoona. Miksi hän on niin hieno mies? Entä miltä Studio Killersin levy kuulostaa?

Nivalalla on räp-vamma, mutta Kanye Westin Yeezus-levy rupeaakin yllättäen kiinnostamaan häntä. Yeezusta ruoditaan muutenkin. Yeezus lausutaan jesus.

Nauttikaa! Hyvää kesää!